Vi er en ramen restaurant med oprindelse fra Japan, og har historisk set været kendt for at lave velsmagende ramen. Af samme grund samt den overkommelige pris spredte det sig hurtigt fra lokale steder i Japan til dele af Kina og andre provinser.
Lamian Noodles er typisk tilberedt saltet eller krydret og sammensættes med toppings og diverse slags kød såsom: kylling, svineben, okseben, tørret grøntsagsfisk, tørret makrel. Tilsat disse ingredienser får du den perfekte ramen suppe, som er rig på næring.
Optegnelsen om Lamian Noodles stammer fra Japan, hvor Zhu Shunshui, en overlevende minister fra Ming dynasti, servicerede nudler til, velkendte mennesker i Edo-æraen, såsom Tokugawa Mitsukuni. Derfra blev de hurtigt venner, og Lamian Noodles har siden da vokse i popularitet i Japan.
Siden ramen-restauranter blev introduceret i Japan, har de af kulturel udvekslingsmæssige grunde, tilføjede yderligere en række retter fra det kinesiske køkken, herunder delfinben Lamian Nudler, blandede nudler, Niujing ris, japansk svinekotelet ris, cross-bridge risnudler, braiseret oksekød nudler osv.